Tak mám doma
DLE 35 RA doma včetně
mufflera. Překvapilo mě, že ta flexo trubka je ohebná tak, že se klepe jak sulc. Tady je úplně jasný, že vlastní 50 mm komora musí být chycená dvoubodově na začátku a konci. Protože je výstupní trubka zezadu, drátem jsem zjistil, že v komoře nejsou žádný přepážky, takže v těžišti by se asi mohla komora promáčknout, takže budu muset použít uchycení na začátku komory a na konci komory nebo na výstupní trubce.
Ale zajímalo by mě, jaká by měla u toho DLE35 s zadním výfukem být vzdálenost začátku komory od příruby motoru. U motorů s bočním výfukem je v dráze spalin 80-100 mm navíc jen tím vlastním obloukem kolena. Já to mám přímo dozadu. Flexo přechodka je dlouhá 140 mm a teflonová spojka 90 mm. Když jsem dával teflon spojky na jiný motory, tak jsem mezi přechodkou a vstupní trubkou do výfuku nechával max 5 mm teflonu. Tady to vychází z dýlky spojky na 50 mm samotnýho teflonu. Třeba počítají že se má teflonovka přeříznout na půlku na získání náhradní. Žádnej papír u toho nebyl...
Nemáte prosím někdo odzkoušenou vzdálenost? Můžu vycházet z odzkoušený vzdálenosti Roto 35 a mufflera s kolínkem od mistra Břečky? To je ale skoro 200 mm. Vrtuli tam mám 20/8 a točí ve vzduchu 8600. Navíc Břečka má přepážky a přední výstupní trubku...